Dačić: Inckova odluka izaziva podele

Tanjug

BEOGRAD - Odluku odlazećeg Visokog predstavnika u BiH Valentina Incka da nametne dopunu zakona kojom se "zabranjuje i kažnjava negiranje genocida" predsjednik Narodne skupštine Srbije Ivica Dačić vidi kao potpuno nepotrebnu i uperenu protiv interesa srpskog naroda.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

Vidi malog Albanca slobinog potrcka i on se javio.

Mrki.442211

Za one koji nesto kazu ili na bilo koji nacin urade nesto sto vama ne odgovara, on je ili odlazeci,ili bivsi ili izabran bez narodne volje ili nesto koji ste bili u vlasti koja je Republici Srpskoj uveli sankcije na Drini, sada imate za pravo d anesto kazete. Srbija u kojoj si ti i danas( kao i predhodnih 35 godina) u vlastiima taj zakon koji je Incko nametnuo. U vasoj skupstini je usvojen zakon da je u Srebrenici bio genocid kao sto je donesena odluka suda u Hagu.