Dačić: Ne sme se dozvoliti da Priština vojno osvoji sever

Srna

BEOGRAD - Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je danas da je Srbija ne smije da dozvoli da Priština vojno osvoji sjever Kosova i Metohije.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Bezumnice, koristis muziku okupatora, koji trube bajke, koje govore da gradovi mogu da vode borbu i nesto osvoje. Ako vec mislis da bi neko mogao da osvoji de srbije, teroristickim djelima, onda ti teroristi, nihovi organizatori i podrzitelji imaju vlastito ime, po kojem se mogu pozvati. Nemire na KiM ne stvaraju duhovi nego teroristi koji su u sluzbi SAD i zapadne alijanse. Njichovo ponasanje prema srbiji, donosi srbiji gubitke u milijardama. 20 godina terorizma u Srbiji je dosta bilo, konacno mora mu da dodje kraj.
Normalno bi bilo, da se organizatori i podrzioci terorizma urazume a problem da se rijesi vracanjem vlasti na KiM, ponova Vladi srbije. To znaci vracanje vojske na granice i policije. Sve ostalo od strane organizatora i podrzioca terorizma je bezumlje i agresija, koja donosi nesagledive posledice.