Dačić: "Zelena transverzala" - fantazija opasna po region

Srna

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da kod dijela Albanaca postoji želja za stvaranjem takozvane "zelene transverzale", ali da su to fantazije opasne po region i da iza njih stoji islamski ekstremizam.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

sanja

onesvesticu se , nisu pominjali tu zelenu transferzalu od neposredno pre rata....i evo opet....nista, put pod noge ,ja vise da to slusam i prezivljavam ne mogu...

SDS Federalno Sarajevo

to je našeg OCA ALIJE ZAMISAO

SDS Federalno Sarajevo

kažu ovi Dodikovi marmuni da će pola Crne Gore pola Makedonije Grčke sve biti Velika Albanija to stvara Nato evo krenuli su sa Sjevernom Makedonijom a onda će sav svijet biti u zlu pa će Rusija strašno odgovoriti i kažu uništiti i iju i nato e Bogami neće mi i naš Veliki Prijatelj Bakir mu to nećemo dozvoliti

Šaban

E baš me zaboli za Crnom Gorom. Neka je odvoje, što prije. Neka se spoji RS i Srbija.

Odgovor
SDS Federalno Sarajevo

jebe mi se

Odgovor
Blackson

Takozvana i samoproglasena Rs nemere nigdje jbg ostaje gdje jeste utvrdile se granice prema Srbiji 😉👍👍👍👍