Dačić o Tačiju i Rami: Vrhunac bezobrazluka

Tanjug

BEOGRAD - Današnji sastanak albanskog premijera Edija Rame i Hašima Tačija u Tirani pred početak Samita Brdo-Brioni na kojem su razgovarali o nacionalnom ujedinjenju Albanaca, ukidanju granica Albanije i Kosova, kao i o pripajanju tri opštine sa juga Srbije Kosovu - vrhunac je bezobrazluka albanskih političara, poručio je večeras šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

gr

budete li i dalje pokazivali lice ljigavca i ponizenje srbije onda niste normalni i treba da vas krcme. samo jake licnosti i jasne stavove razumije zapad i svi.