Detalji hapšenja Mladića: Jedan strah ga tjerao da se neprestano krije

N.N.

BEOGRAD - Vladimir Vukčević je 13 godina bio srpski tužilac za ratne zločine, a u ekskluzivnoj ispovijesti za Kurir je otkrio da je jedan od najdramatičnijih trenutaka u njegovom životu bilo hapšenje nekadašnjeg generala VRS Ratka Mladića, koji je godinama izbjegavao svoje progonitelje, uz pomoć jataka i ljudi iz vojske.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

TheDrzavniCinovnik

Milorad Dodik je prvi od Srba nazvao Ratka Mladica i Radovana Karadzica ratnim zlocincima.

TheDrzavniCinovnik

Najveci IZDAJNICI u istoriji srpskog naroda Boris Tadic i Milorad Dodik uhapsise i isporucise Srpskog HEROJA Ratka Mladica u Hag i ta njihova sramota i izdaja ce ostati upisana u istoriji za vjeke vjekova.......................da nasa djeca,unuci,praunuci to u skolama uce.

Arkade

Nek si predo govna zlocinacka tamo gdje mu je mjesto na smetliste istorije.a on da je neki ratnik nebi se plasio toliko toje bre picka sta bi rekli vlasi

Nikolaj

Vukcevicu , zelim ti srecu i na ovom i na onom svetu , naravno po zaslugama !

pericasimanic

Cuo sam da se jednom orao okliznuo na govno a onda se govno hvalilo kako je sila od govna.