SP Qatar 2022.

Ex -Yu

Djevojci odsjekao palac i unakazio joj lice do neprepoznatljivosti

Djevojci odsjekao palac i unakazio joj lice do neprepoznatljivosti
Foto: Arhiva | Užasna scena u Sloveniji: Djevojci odsjekao palac i unakazio joj lice do neprepoznatljivosti
Nezavisne novine

MARIBOR - Dvadesetogodišnja djevojka pronađena je u nedjelju naveče krvava u parku u Mariboru, a kako prenose slovenački mediji, napao ju je 22-godišnji mladić s kojim se posvađala.

Policija sumnja da joj je mladić (22) odrezao palac, izbo je nožem te unakazio lice gotovo do neprepoznatljivosti, a potom je ostavio krvavu u parku, piše 24ur.com.

Ona je u kritičnom stanju prevezena u Univerzitetski klinički centar.

Policija je ušla u trag 22-godišnjem osumnjičenom prilikom pregleda okoline mjesta zločina. Mariborski policajci saopštili su da je 22-godišnji osumnjičeni, najvjerovatnije zbog međusobnih nesuglasica, oštrim predmetom povrijedio dvadesetogodišnju žrtvu i nanio joj teške povrede.

Muškarac je navodno fizički zlostavljao ženu, napao je sjekirom i nožem, odsjekao joj palac i izobličio lice do neprepoznatljivosti. Navodno ju je posjekao po uhu i nekoliko puta ubo nožem u stomak, prenosi Večer.

Osumnjičeni, koji je prvo napustio lice mjesta, a kasnije se vratio po ranac koji je zaboravio u parku, takođe je lakše povrijeđen. Policija ga je tada tamo uhapsila. Ujutru je priznao djelo, pišu u pomenutom mediju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije