Đukanović: Crna Gora podržava članstvo Kosova u Savjet Evrope

Tanjug

​PRIŠTINA - Crna Gora podržava članstvo Kosova u Savjet Evrope, izjavio je danas u Prištini predsjednik Milo Ðukanović, dodao da zvanična Podgorica podržava dijalog sa Beogradom i pozvao Prištinu da pokaže interes za nastavak tog procesa.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bubaloragib

Crnjoj Gori nista drugo nije ni preostalo . Krenula je u rupu bez dna sa Gospodinom Kriminalcem Dzukanovicem i samo moze nastaviti istim tempom. Medjutim, Srbija je blizu i Dzukanovic se na nju oslanja jer zna da ce ih Srbija spasavati kad bude potrebno jer bratstvo i jedinstvo nije umrlo sa jedne strane. Nekome je miliji neprijatelj od prijatelja...

bubalo.ragib

Državnik i suveren gospodin Đukanović.

Odgovor
DundjerDanqubic

koji ti je jeßo materpoturičku a ja jeßem i njega i tebe i mamaruti uz onu daskurinu! Ojha kume jebo ti svoju mamurinu lojavu!

Odgovor
bubalo.ragib

Zlatna kasiko, djeteta ti se mrtvog najebem!