Đurić: Ne može Kurti da određuje ko predstavlja Srbe u dijalogu

Tanjug

BEOGRAD - Zanimljivo je da političari u Prištini misle da imaju pravo da određuju ko će da predstavlja srpsku stranu u dijalogu, a još je zanimljivije što Aljbin Kurti misli da može da razgovara sa nekim, očekujući da mu se taj neko ničice klanja i izvinjava mu se svakog dana za ono što jeste i nije kriv, izjavio je danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Opet problem dialog! Bajka koja nema kraja. Svi dialozi sa problemom Kosova zavrseni su Rezolucijom 1244. Tu nema nista sto treba da se doda ili oduzme. Rezolucija 1244 je Amin.
Ako nesto treba da se razgovara o Kosovu i sprovodjenju Rezolucije 1244, za to su nadlezni vlada Srbije, UN i KFOR. Trenutno privremenu vlast na prostoru Kosova imaju samo UN i KFOR. Vlada srbije bi konacno morala da razjasni stvar, zasto se Rezolucija 1244 ne sprovodi u djelo i zasto UN i KFOR prenose svoje ovlascenje na teroriste.
Taci, Kurti ,Ramos i drugi terorist morali su vec davno biti pohapseni. Mora da se razjasni koje napadao i ubijao policiju i ko je napadao na vojsku srbije, prije Rezolucije 1244, ko su clanovi UCK, OVK i drugi teroristicki grupa. Zatim slede pitanja; ko je pobijo hiljade srba, ko je protjerao vise stotina hiljada srba sa Kosova i sta je sa vise hiljada nestali srba, posle Rezolucije 1244. Jasno je, da agresor ove zlocine pripisuje pokojnom Slobodanu Milosevicu, sto je totalna glupost i neprihvatljivo.
Ova pitanja nisu samo za teroriste nego i za Medjunarodnu Zajednicu, UN i predstavnike KFOR-a.
Svako ko smatra teroriste kosovskim politicarima, taj nezna sta prica ili je placenik od strane agresora, koji radi protiv drzave Srbije. Neprihvatljivo je i ponizavajuce za sve srbe, ma gdje se oni nalazili u svijetu, da vlada srbije razgovara sa teroristima. Svi gradjani kosova, bez obzira na vjeru i porijeklo, koji zive na prostoru kosova su gradjani srbije kao i svi teroristi i svi su duzni i obavezni da postuju ustav Srbije. Teroristima nesmije biti dozvoljeno, da sami sebe proglasavaju za predsjednika, ministra i drugi gluposti, vrse teror, ometaju bezbjednost i slobodno kretanja gradjana a to sve podrzavaju agresori; (Amerika, i NATO claninice). Vlada srbije jos nikad nije, javno, protestvovala protiv ovakvog ponasanja agresora, kao da tim zeli da opravda zlocin.
Svi dogovori, pregovori i prisiljavanje na nekakve sporazume i potpise, koji su nastali posle Rezolucije 1244, nesmiju biti prihvatljivi niti vazeci. To je sve teroristicko djelo a terorizam nije dozvoljen nigdje u svijetu.

bojan.blcity

Djuric je Vucicu isto sto i Sasa Kosarac Dodiku dugogodisnji dupeuvlakac