Građani će Titove dugove plaćati još 22 godine

Srna

BEOGRAD - Građani Srbije plaćaće Titove dugove još 22 godine, pošto posljednje rate kredita iz sedamdesetih i osamdesetih godina dospijevaju 2031. i 2041. godine, a ukupan dug je veći od 1,7 milijardi evra, piše "Blic".

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Starcevıca

siksi sisice danas možeš da ideš alternativnim putevima tako da ne moraš ništa da platiš sisice , pa imali ste vi sve ali alija žvalija vas rasturi kao Pante pitu , e tako vam i treba

siksi

zadužio nas je za autoputeve na koje i dan dans plačamo putarine,za fabrike,mostove itd pokrao da su bogdom i drugi bili takvi lopovi..

Odgovor
Starcevıca

sve ste vi imali ali vas je alija žvalija razvalio kao Ante kantu

Milašin

Vladimir.e421 pa to pitaj svog Bakira sigurno još 400 godina najmanje

Milašin

Tito je sigurno mislio da će samo Srbima nanijeti štetu jer je mrzio sve srpsko što diše , djelimično i jeste evo na ovaj način a sada nas na onom svijetu u paklu proklinje jer nas nije uništio kako je planirao a zeznuo je i druge kojima je mislio sve najbolje.

Miki.cc28

Mason, prevarant, uzurpator i najveće zlo za srpski narod. Slijepi sledbenici pominju upravo blagostanje iz njegovog perioda, a on zaduzivao. Pripojio srpsku Baranju Hrvatskoj, proglasio muslimane nacijom, od juznih Srba stvorio makedonsku naciju, siptarima stvorio uslove za otimanje Kosova, a Srbena Goli otok... i u svemu dobio najjacu podrsku od srpskih komunjara. Da li se stide?

Odgovor
Milašin

Ne stide se jer ih nema a nisu se nikada ni stidjeli niti se stide njihovi potomci a tu smo slobodu krvlju platili. To je isto kao i ove današnje nove izdajice iz SDS PDP koji bi istim stopama lažnog bratstva i jedinstva kao Tito ali su odmah na početku tog prljavog posla provaljeni.

Odgovor
Milašin

Svaka YU je u krvlju gušena. Naravno, krivci smo uvijek mi Srbi

Vladimir.e421

Koliko ćemo mi od ovog našeg velikog vodje?

Odgovor
Milašin

>Pa pitaj svog Bakira , možda još 400 godina najmanje

boskosegrt

Jadni Srbijanci. Kako li su samo kvarni i podmukli svi ostali narodi i narodnosti koji su živijeli u ex-YU. Sve Šabanove dugove prevališe na nemocnu, bijedom i siromaštvom okovanu Srbiju...Usput govoreci više niko ne spominje svetu pravdu a ta je da je period od 1945 god. pa do 1980 god. bio period najintezivnijeg društvenog, socijalnog i ekonomskog razvoja Srbije u njenoj tmurnoj istoriji, a da se Srbija prvi put u svojoj istoriji pod vojdstvom Tita i partizana našla na strani pobijednika u nekom od silnih ratova koje je vodila i izgubila. Da je postojalo milion različitih i istih kopija Tita ne bi mogli potrošiti toliko novca koliko navodi hajdučka bagra iz NBS i mali čovijek, a veliki lopov S. Mali...

Odgovor
Milašin

Takvi kao ti su i počeli rušiti Yu , bzvze rešse

Odgovor
Butros

boskosegrt 'bo te vladosegrt. Kakvu glupost napisa!
Da cujemo koji su rat Srbi izgubili.

Starcevıca

kako im je Tito da ne kazem spustio a najvise su ga voljeli baš oni

Odgovor
Milašin

spustio je i vama a jeste istina mislio je samo Srbima ali mu se otelo hehehe