Irinej: Đukanović čini sa srpskom crkvom što nisu ni Turci, ni komunisti

Srna

BEOGRAD - Njegova svetost patrijarh srpski Irinej rekao je da predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, atakujući na crkvenu imovinu, čini ono što ni Turci, ni komunisti nisu činili.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Vucic

@Spasoje Krkić iskrkani baljo lažnjak - Napusio se kucine i jos ce

Spasoje Krkić

@Пајић Голубан:Napusi se kucine hercegovacko govno
@Mladen Mladen Tomic;Naje8em ti se kompletne kucne liste mrtve i zive.

Spasoje Krkić

@Пајић Голубан:Napusi se kucine hercegovacko govno
@Mladen Mladen Tomic;Naje8em ti se kompletne kucne liste mrtve i zive.

Starcevica

Irinej je ovo rekao malo ljut , ..... Turci su najviše uništitli crkava a Đukanović se trudi da bude veći Turčin od Turčina što samo vodi ka njegovom samouništenju , pisaće sam pao sam se ubio ! Njemu je ovo naređeno dok mu šiptari otimaju lagano i sigurno dio po dio Montegrine dok ne otmu najmanje pola ....... ali za to mora da ćuti i da metu stavlja na SPC ! Đukanović svjesno svoju čupavu glavu stavlja na panj zarad " evrljopske crne Gore " koja to nikad neće biti i radi opraštanja zatvora koje takođe neće biti , samo da Đukac obavi zadatak do kraja i gotov je , možda ga spasi metalni metak od zatvora e to jedino ahahaha ..... budala ima uvijek ....

Odgovor
Spasoje Krkić

Muuuurs,je8o ti irinej pleme i seme kastigu.

Odgovor
Vucic

Muuuurs,je8o ti Kavazović Kamaz pleme i seme kastigu.

Starcevica

Crkvena zvona u jednom meni odlično poznatom mjestu u današnjoj Republici Srpskoj a u bivšoj propaloj SRBiH nisu smjela da zvone , bilo je zabranjeno puštati u pogon zvona koja su tad bila elektrificirana a i prije toga da se ne bi " uvrijedili " drugi narodi koji su svi zajedno bili velika manjina , komunisti pod vođstvom STAROG LOJAVOG TITA a sve zbog lažnog bratstva i jedinstva nisu dozvoljavali da se u bivšoj SRBiH napravi niti jedna pravoslavna Crkva a najvjerovatnije ni u cijeloj tadašnjoj YU gdje god su to mogli !!! A hodža je drečao pojačan na najveći mogući decibel ! Zvona katoličke crkve su redovno zvonila itd i SFRJ se grbava rodila pa nije dugo opstala ! tako će i tzv bih a i eu ....

Odgovor
Spasoje Krkić

Ajde napusi se blavora i ti i familija ti 8ali ti Tito,komunisti,hodze,fratri i popovi materesinu raspalu am te s duda mamu ti raspalu!!!

Odgovor
Spasoje Krkić

@starcevica:Popisam te s duda lazovcino talibanska!!!

Odgovor
Vucic

Spasoje Balijo - Ajde napusi se blavora i ti i familija ti 8ali ti Tito,komunisti,hodze,fratri i popovi materesinu raspalu am te s duda mamu ti raspalu!!!

Odgovor
Vucic

@Spasoje turčine pod Srbinom - Popisam te s duda na lojava mala sitna muda i u usta malo i malo na salo lazovcino talibanska!!!

Box

Jel a sta su komunisti to uradili crkvi? Crkva je jedino u tom periodu bila normalna institucija.

Odgovor
Starcevica

isto što i sada radi komunista Đukanović , da nisu počeli tzv Đukanovci ni ovo se ne bi desilo ! Jedino što je dobro u svemu je to što će Đukanovci na taj način sami sebe uništiti !

Starcevica

Ovo jeste problem ali nije iznenađenje i biće ovakvih stvari još mnogo da se izdešava ! To je naređenje nato - a ( jer on je jedini na zapadu sila ) preko drugih da crnogorski konvertiti montegrini tzv Đukanovci rade to što rade dok im šiptari uzimaju lagano dijelove teritorije kao npr opštinu Tuzi koja graniči sa Podgoricom i koja je samo formalno u Montegrini a Vlast čine Albanci koji će uzeti još mnogo dijelova Montegrine dok montengrinska vlast " mora " da šuti o tome i da napada svim sredstvima na SPC ! Ovo jeste problem ali ovo je najbolji način za samouništenje crnogorskih konvertita - montegrina , nažalost izazvaće sukobe da bi se sami preselili svom alahu konvertitskom . tako će sami sebe uništiti . od euljopske pišljive crne gore i nato pakta ostaće samo jedno veliko ništa . Montegrinski konvertiti bi trebali znati da sami sebi tabaju put u nestanak i da se zna odavno da lažu ali to je put određen Božjim djelovanjem !

Odgovor
Spasoje Krkić

Mozes Crnogorcima samo da se sagnes kastigu je castan i posten narod turski kopilane.

Odgovor
Vucic

Džabe ti je da se blamiraš turčine mada to tebi prija kao budali šamara ! Mozes Crnogorcima samo da se sagnes i da im popušiš a Montegrinima da progutaš turski kopilane.