Karl Bilt: Promjena granica na Balkanu otvara priču o budućnosti BiH

N.N.

Bivši Visoki predstavnik za Bosnu i Hercegovinu i bivši premijer Švedske Carl Bildt izjavio je da se protivi promjeni postojećih granica na Kosovu ocjenjujući da bi to moglo da ugrozi bezbjednost na Balkanu.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Zaboravi INAT budi PAMETAN

" Bivši Visoki predstavnik za Bosnu i Hercegovinu i bivši premijer Švedske Carl Bildt izjavio je da se protivi promjeni postojećih granica na Kosovu ocjenjujući da bi to moglo da ugrozi bezbjednost na Balkanu " . . . .
cujte ovu djukelu. krvniku jedan, ti i tvoja svedska daleko od nas zelite nama krojiti sudbinu ? djukelo jedna. sada cete dobiti svi sta ste trazili. sve ce se vam obiti o glavu. djelimo i BiH i hrvati i srbi svako svojoj matici. bosnjaci vise nisu nas problem, oni su napokon na teretu hrvata, mi smo sa turcima imali dosta problema, sad su hrvati na redu. eto tako, i poslije toga konacno MIR.

Blagota

gotovo je otvorili ste pandorinu kutiju i sad je vašoj politici kraj jedino možete zaratovati širom svijeta što ne sumnjam da nećete