Grabar-Kitarović: Nema dogovora sa Vučićem o "neprijatnim" terminima

Tanjug

ZAGREB - Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je danas da ne postoji nikakav dogovor između nje i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića o tome, kako se to spekulisalo ovih dana, da on ne spominje genocid u NDH, a ona "velikosrpsku agresiju".

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Mišo

našla se NDH kurava da nešto pripovijeda .... eno vam se iseli gotovo sva hrvatska a Bogu hvala to je zahvaljujući Danke Deutschland koji su im jedni od onih što su ih primili u EU da nestanu , odoše svi masovno dalje . pa Hrvatsku su osudili kao fašističku tvorevinu i prvog oca Franju kao fašistu , zapis postoji samo se čokolinda pravi malo nevješta , heroj koji vam je pobio braću muslimane je popio otrov ali ne znam zašto njih nisu osudili jer i oni su vama radili što i vi njima , kaži Čokolinda ? Nije moguće da kao muslimane vole , Čokolinda otiđi u narod u EU da malo čuješ
samo ti nastavi sa tim terminima to je za seljake normalno da upotrebljavaju
a ni Vučić vam neće ostati dužan