Krivokapić: Neko bi "gumicom" da mijenja status Cetinjskog manastira

Tanjug

TIRANA - Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je danas da je atak na imovinu Cetinjskog manastira krenuo sa formiranjem nekanonske Crnogorske pravoslavne crkve i naglasio da je iznenađen "da se nečijim ličnim stavom i gumicom mijenja status Cetinjskog manastira".

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Ovaj velikosrbijanac Herokapić prvo nije svjestan da je on privremeni mamac (mrkva) postavljen od Amera i Švaba Srbiji (prije štapa) kako bi ona što prije priznala Kosovo a kada ga prizna (a izgleda to nije daleko?) on nije svjestan da će prije svega zbog veleizdaje države Crne Gore i zbog Cetinja u zatvor na duže vrijeme a bh gost popa Jadonakija u Vojkoviće također na duži odmor!?