Srbija će razmatrati pooštravanje mjera: "Kovid propusnice samo početak"

N.N.

BEOGRAD - Epidemiolog i član Kriznog štaba Srbije Branislav Tiodorović rekao je da će se naredne sedmice vjerovatno razgovarati o pooštravanju mjera.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Miki.cc28

Frapantno je koliko vakseri izražavaju gađenje prema neistomišljenicima. Njihova mržnja i netrpeljivost ulaze u domen psihopatske oblasti. Tiodorović bezobzirno laže kada naglašava da je najvažnije da se ne dijelimo na vakcinisane i nevakcinisane, a istovremeno želi da se pooštre kovid mjere. No, ovaj KVAZIČOVJEK je samo mali poslušnik tate Vučića, a ovaj opet na povocu bjelosvjetskih satanista.