Linta: Rezolucija o Srebrenici zasnovana na bezočnoj laži

Srna

BEOGRAD - Predsjednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocijenio je odluku Skupštine Crne Gore da usvoji rezoluciju o Srebrenici kao skandaloznu provokaciju usmjerenu protiv Srbije, Republike Srpske i srpskog naroda, jer je zasnovana na bezočnoj i potpunoj laži o počinjenom genocidu nad Bošnjacima.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

John doe

jel laz linjto da je genocidni entitet rs etnicki ociscen od nesrba?? jel laz plisnjo sva ona stratista iz kojih se iskopavaju ostaci civilnih zrtava srbijanske agresije po teritoriji bih gdje god su srbi i bosanski pravoslaci bili u vecini,jel laz linjto da su sve nepravoslavne bogomolje porusene na prostorima gdje su srpski genocidasi bili vecina..ne prolaze vise cenzure i medijska kontrola kad su prolazile samo vijesti i objave koje odobri sanu i spc sekta,sad je do istine lako doci,cudi me da te nije sramota izaci s takvim stavovima i da se pravis budala s takvim izjavama kad se na internetu u 10 sekundi mogu dokazati sve kontradiktornosti koje si iznio,al kad su genocidasi imali obraz i karakter

durmozejnil

Miodrage, Vlahu pravoslavni (izvinjavam se ako su se tvoji nekad ranije iz Srbije doselili u Hrvatsku?), umjesto da se jednom za svagda otarasiš velikosrbijanske načertanijske agresorske politike i istu osudiš i tako katarziran dojelom sapereš svoj ali i obraz svojih predaka ti nastavljaš srljajuči u ambis beščašća i neljudstva!?
SRAMI SE BANDO I SLUGO VELIKOSRBIJANSKA!