Lončar: Srbija prva u svetu dobija novi lek protiv korone

Tanjug

BEOGRAD - Srbija je prva zemlja u svijetu koja će imati novi eksperimentalni lijek za liječenje virusa korona, koji je razvila američka kompanija Fajzer, a koji smanjuje rizik od hospitalizacije i smrti kod pacijenata čije je zdravlje već ugroženo za 89 odsto, najavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

E bas lijepo da je kupio lijek od nasih prijatelja, koji su nastojali mehanickim nacinom da uniste zivote naroda srbije. Cilj je da se u najkracem roku, smanji broj stanovnistva za najmanje 20 miliona. Pozeljna cifra ostvarena je tek 25 procenata, dakle do krajnjeg cilja put je jos dalek. Vlada srbije je spremna da stavi veci broj Srba u eksperimentalne svrhe, jer ih ima previse a svakako svi ih mrze, citav zapad a islamistima ne mirisu. Kratko, povoljni su za eksperiment kao i misevi.