Mandić: Bahato ponašanje naoružanih siledžija

Tanjug

PODGORICA - Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić večeras je komentarišući dešavanja na Kosovu i Metohiji ocijenio da je "bahato ponašanje naoružanih siledžija" još jedan primjer pritiska i torture nad Srbima.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Mandiću Crnogorče pravoslavni sada pomagaš heeeljp Prutine a nisi govori i bunio se bando kada je nacista i genocidaš Milošević (mimo nemoralnog Dejtonskog sporazuma = u BiH određena autonomija/entitet za samostalno Kosovo van Srbije!?) sa upljačkanom velikosrbijanskom fašističkonacističkom tkz JNA krenuo u etničko čiščenje i genocid nad jedinim starosjediocima Albanacima/Ilirima!?