Medojević Krivokapiću: Spasi crkvu, narod i državu, podnesi ostavku

Srna

PODGORICA - Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević pozvao je predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića da podnese ostavku.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

John doe

u srbiju i srbujte gamad pogana,pustite srbijanske susjede na miru okupatori..a tebi ako je stalo do spc sekte u srbiju pa je razvijaj gnjido ispranog mozga,,jebo te pop koji ti je ispirao mozak u zavlacio srpstvo..popovi vise ne mogu sjesti u mala auta koliko su zabrekli pa sad saki terence voza a narod prezivljava dan za danom bas zbog takvih govana ko ti i spc sektasi koji se brinu za crkvu a ne kako poboljsati standard i olaksati narodu zivot..govna sektaska

toljagaragibova666

Medojevicu ti i taj ovan pored tebe se napasite muda Krivokapicu. On je ipak veliki gospodin za takvu bagru. Mrs!