Mesić: Da nije bilo NOB-a i Tita ne bi bilo ni Hrvatske

Tanjug

ZAGREB - Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i posljednji ministar spoljnih poslova SFRJ Budimir Lončar ocijenili su danas da se u Hrvatsku vraća ustašizacija i pozvali su na suprotstavljanje revizionizmu.

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Lapsinski

Greska, Nesiću Da nije bilo kralja Aleksandra, nebi bilo Hrvaske, vec bi Italija,Austrija,Mađarska i Srbija bile malo veće države. Da ludak nije pravio SHS već Srbiju, Hrvati nebi danas ni postojali, asimilirali bi se u druge narodr.

ugrozeni

Da se Mesic osudi za gozivotnu, nije bilo potrebno da mu se sudi 10 i vise godina, nego moglo je da mu se sudi samo po jednoj tacki ito zbo rusenja drzavnog ustava. On je bio duzan da cuva i sacuva drzavni ustav a ne da ga srusi. Njegova vlastita izjava "Ja sam svoj posao obavio, Jugoslavije više nema", bilo je dovoljno da mu se odmah presudi.

ugrozeni

Da nije bilo Stjepana Mesica, nebi bila SFRJ rasturena, nebi bilo ljudski zrtava, nebi bilo rata i nebi, ljudska i kulturna civilizacija, kao iprivredni i industrijski razvoj SFRJ, vracen unazad za 50 i vise godina.
Sotona je uspjela u svojim namjerama a za nju nema zakona koji se postuje. Zalosno je, da takav zlocinac i nakon 20 i vise godina, nije uhapsen i priveden na odgovornost i po zasluzi osudjen.

milankutic

Mesić; Ja sam svoj posao obavio, Jugoslavije više nema.

Odgovor
muratovicamir522

nije on nego onaj milosevic

milankutic

Mesić je licemjer. On je u Australiji veličao NDH, a rekao je da je Jasenovac bio radni logor gdje se spašavao srpski narod od morbitnih zločina, te da su tamo imali zabave.

ManjacaSlavna

da nije bilo blentavih Srba ne bi bila ni YU e od 1991 više ih nema zato sada svi vi izašlice da budete zadovoljni i da gledate u svoje dvorište a ne i kad se molite Bogu i klanjate gledate kroz prozor šta neko drugi radi

ManjacaSlavna

Tito jeste spasio Hrvatsku od odgovaranja za ratne zločine to je istina

ManjacaSlavna

priča o sebi o ndh onaj koji je svoj posao obavio ...........