Migranti o hrvatskoj policiji: Nemaju srca, to su ljudi bez ljudskih kvaliteta

N.N.

Balkanska ruta je navodno zatvorena. Ali migranti i izbjeglice sa Bliskog istoka te iz Azije i Afrike i dalje prolaze kroz Balkan na svom putu do zapadne Evrope. Mnogi se žale na brutalnost policije.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Starcevica

Jbg iako su bili sa vašom braćom po vjeri zajedno u ratu protiv Srba moraju se tako ponašati jer kad bi bili dobri , mogli bi vi ostati u Hrvatskoj neki ali oni to ne žele jer ih se veoma mnogo iseljava ionako . Ali opet bez obzira na sve , ujake i balije će nato ponovo staviti u istu misiju kao nekada .Njih , ujake i balije jedino može u brak da stavi nato pakt ! Ako treba može to da uradi i 100 puta i svaki put je zagarantovano da će uspjeti .