Milanović: Ja sam predsjednik i Hrvata u BiH

Srna

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio da ne zna sa kakvim mandatom je član Predsjedništva BiH Željko Komšić došao na sjednicu Generalne skupštine UN i u čije ime govori.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DundjerDangubic

Auuuuu...Ovo ne valja,sta ce reci bosnjaci,a i treba im ovo od Milanovica,stalno frkisu na Srbiju,a sa Hrvatima,niz dlaku...?

bojan.blcity

Znamo mi ilijatoljaga007 da si ti bosnjo 100% ali sta ti to znaci da si i "zblanut"....mora da je to neka vasa bosnjacka novokomponovana rec 😂😂😂

ilijatoljaga007

ma ¡ebe se zblanutom bošnji za te izjave, hudnik grdne rane samo bleno i nada se da pukne na KOSOVO I METOHIJI à ni svestan nije da će to biti i okidač za njegov transfer ka anadoliji, ba
Taj rad

Odgovor
bojan.blcity

Vi bosnjaci/muslimani uvek koristite to vase ba 💉💉💉