Mladićeva odbrana: Postoji rizik od moždanih i srčanih napada

N.N.

HAG - Odbrana Ratka Mladića prvostepeno osuđenog na doživotni zatvor upozorila je danas međunarodni sud u Hagu da kod Mladića "postoji veliki rizik od novih moždanih i srčanih napada".

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Putin

Jedina greška mu je što je pustio dio krivonogih a i za njih je dobio kaznu ! Nije radio kao Hitler i Alija koji su javno govorili da im vojska tuče sve što diše ! Tako se i radi u ratu ! .nema u ratu primjene nikakvih konvencija to je navlakuša ! Sledeći put da se zna !

Putin

Bolje u Hagu nego po šumama i gorama iz zemlje viriti kao krezubi hehehe , ko zna koliko ih je u rupama tamo hehehe , Hag je majka !