Najavljene prekršajne prijave zbog uzvikivanja "Za dom spremni"

N.N.

KNIN - Policija u Hrvatskoj najavila je da će prekršajno prijaviti 15 osoba zbog sumnje da su u dva odvojena slučaja na skupu u Kninu ustaškim pozdravima narušavali javni red i mir.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bubalo.ragib

Jasenovac je mit! Mitomansko psetosavsko srBstvo kao i mit o nebeskom narodu je obična laž koja je nastala u kuhinji protuhe i hulje Ilije Garašanina. Sa tim mitom srpski opančari žive i danas! Zbog tih laži i mitova se dogodila Oluja! Moralo se toj mitomanskoj nemani stati na kraj! Ako ta neman opet digne glavu bez iste će i ostati!