Novosti: Tači 1. jula u Parizu traži i jug Srbije

Tanjug

BEOGRAD - Politički lideri iz Prištine i Tirane prave strategiju pred zakazani sastanak s delegacijom Beograda u Parizu 1. jula, a kosovski predsjednik Hašim Tači najavljuje da će u razgovorima čiji će domaćin biti predsjednik Francuske Emanuel Makron iznijeti podršku ideji da se Preševo, Bujanovac i Medveđa, na jugu centralne Srbije, pripoje "teritoriji Republike Kosovo", pišu danas "Večernje novosti".

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

redakcija

popooshio si ti Bojane negde našem predsedniku, uvuko si mu čaršaf među quzove kolko si vuko i glabo; i šećer i pritisak ti odu u crveno čim pomisliš kako si bio donji, ba

redakcija

Bojane pooshil ti mama

DrzavniCinovnik

Vidio Taci da su Vucic i Dodik spremni da izdaju i priznaju nezavisnost Kosmeta pa sta ga kosta da pokusa da dobije i jug Srbije.