Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Oglasio se ranjeni biznismen: Dobro sam

Oglasio se ranjeni biznismen: Dobro sam
Foto: investitor.me | Oglasio se ranjeni biznismen
N.N.

BEOGRAD - Nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović(62) koji je sinoć ranjen iz snajpera dok je ispred hotela "Kraun plaza" u Beogradu bio sa vladikom Joanikijem, poručio je da se dobro osjeća.

"Dobro sam! Hvala svima na ogromnoj podršci", kazao je Davidović, javljaju "Novosti".

Podsjetimo, napadač je iz snajpera Davidovića ranio u ruku, a prema informacijama pojedinih medija, ranjeni nikšićki biznismen je privatnim vozilom prevezen u privatnu zdravstvenu ustanovu.

Kako je saznao "Blic", na Novom Beogradu pronađen je zapaljen automobil reno u kom se nalazio snajper za koji se vjeruje da ga je napadač koristio pri ranjavanju Davidovića.

Prema pisanju crnogorskih medija, Miodrag Daka Davidović prethodnih godina bio je zainteresovan za bavljenje politikom. Prije dve godine prodao je benzinsku pumpu u Nikšiću i planirao da se povuče iz što više poslova koja je započeo u Crnoj Gori. Pored benzinske pumpe, Davidović se bavio i proizvodnjom alkoholnih pića, kao i građevinskim poslovima.

U vlasništvu Davidovićeve kompanije "Neksan" bio je i budvanski hotel “Admiral” kojeg je u zapuštenom stanju prije dvije godine kupila od ruske Metropol grupe.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije