Orban prisvojio Baranju i Slavoniju

Tanjug

ZAGREB - Jedna izjava mađarskog premijera Viktora Orbana tokom susreta sa hrvatskim kolegom Andrejem Plenkovićem prošla je ispod radara, pišu hrvatski mediji i postavljaju pitanje kako niko do političkih aktera, na čelu s HDZ-ovim premijerom, nije komentarisao taj Orbanov ispad.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

marko.blcity

i pokojhna bosna će u rashodovanje pa se neki balinci pripali ooooojhaaaaaa

marko.blcity

Svi Yeßu ova dva nepismena avlijanera i još nekoliko njih Jastreba i the drzavnog hahahaha budalaša te se isti vrte samo u krug i jedu mooda ispod sebe
oooojhaaaaa ..... bijedo balinska

Jastreb

Velikodrzavne politike su dvosjekli macevi; jedini rezultat im dude budjenje slicnih politika kod susjeda. Medjunarodna zajednica najcesce pokazuje razumijevanje za ove sekundarne projekte koji su nastali kao odgovor na one primarne. Velika Srbija je trebala biti do Karlovca ali nije. Ali smo zato samo kora do velike Albanije. Velika Hrvatska je trebala biti do Zemuna ali su velika Italija i velika Madjarska sada pokrenute kao odgovori. Budale se uce na vlastitim greskama a pametni na tudjim.

TheDrzavniCinovnik

Sta kazu zvaljavi Vucic i glupi i naivni Dodik da su nam Madjari prijateljski narod............ono sto Orban misli i prica za Slavoniju i Baranju to isto misli i sa Vojvodinom!!!!!!!!!!!!!!

marko.blcity

svi ti dijelovi jesu mađarski a ima i italijanskih........... osimski sporazum je davno poništen!

Odgovor
TheDrzavniCinovnik

Naivan si i glup......ali nevidjeno si glup!!!!!!!!!

Odgovor
marko.blcity

sve su to glupaci moj Emire bedo balinska oooojhaaaaa