PU Beograd: Na skupu između 140.000 i 150.000 ljudi

Tanjug

BEOGRAD - Na skupu u okviru kampanje "Budućnost Srbije", koji se danas održava u glavnom gradu, prisutno je između 140.000 i 150.000 ljudi, izjavio je načelnik Policijske uprave za grad Beograd Milan Stanić.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

LažnePatriote

Hahahaha pretpostavljam da je Nesa Slina brojao? Ne vidim uopste veci broj ljudi nego na svakom protestu opozicije! Osim toga, ovo je sve organizovano i placeno i dobro kosta drzavljane Srbije!

Jednostavno naški

Povjerljivi izvori, upravo mi sada javiše, tvrde da je na skupu bilo između 1,5 i 2 milona građana Srbije. Policija je kao i uvijek do sada u - zabludi.