Pahor: Nemoguće mijenjanje granica mirnim putem

N.N.

LJUBLJANA - Predsjednik Slovenije Borut Pahor sazvao je konferenciju za medije vezano za non-papar koji je navodno djelo premijera Janeza Janše i rekao kako mijenjanje granica mirnim putem nije moguće.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Ko kaže da nije moguć mirni razlaz?
Pa eto ko god želi od Bošnjaka pravoslavaca da se mirno raziđemo niko mu ne brani da ide u Srbiju tuđinskom narodu?
Ima desetak graničnih prelaza između BiH i Srbije pa put pod noge, a ne treba ni pasoš već se može sa ličnom?

Vucic

Nećemo mi ništa mijenjati, granice se odavno znaju! samo ćemo proglasiti nezavisnost kad za to dođe vrijeme, kad satana crkne a to znaju neki vjernici šta znači. To je kad oni koji izazivaju nemire i sukobe širom planete potpuno izgube moć koju non stop gube koprcajući se u sopstvenom blatu!

Vucic

Ma da, ma da, sad ti neko rekao da je to nemoguće mirnim putem, ti si samo obično gowno i ispituješ puls a već znaš šta će biti! Smiruješ muslimane i dodvoravaš se ti znaš već kome. Praviš tenzije da bude zla a ne da ne bude takvim ponašanjem. To vam je i cilj čini i se. Takvi ste uvijek bili. Htjeli ste još 1950 god da se odvojite a onda ste 1991 god uspjeli i ukenjali se! Kako god... Republika Srpska će se mirno potpuno razići a tu nam najviše pomažu muslimani nesvjesno!