Pahor: Zabrinut sam za region, rješenje u brzom širenju EU na zapadni Balkan

Tanjug

BEOGRAD - Predsjednik Slovenije Borut Pahor izjavio je danas u Beogradu, poslije sastanka sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da je zabrinut zbog nekih procesa i izjava koje se mogu čuti na zapadnom Balkanu, a naročito u posljednje vreme, i poručio da EU na njih može da odgovori brzim i uspješnim širenjem na zapadni Balkan.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

J-lukic

Nije moralno nikako da slovenci nešto trabunjaju o zbivanjima na balkanu. Oni su seronje. Napravili su sebi državu čistu, i sad kao, bore se za mir. Kao i hrvati. Onoga kacina samo treba maršnuti, kao i tonina piculu.
Na što se spalo, da slovenac kao nešto pomaže. Fuj

Odgovor
Radis12

Pa mora se brinuti kad je svaki treći Stanovnik Dežele bosanski Kurd .

Odgovor
zagondzija.bojanu.blcity.husi

Tući će se oni tamo što i nije tako loše...... Kasno je za brigu .... Trebali su ranije da se brinu za stvarne probleme ali nisu ni znali a kamoli hteli.