Patrijarh: Ne smijemo zaboraviti, ali moramo oprostiti

Tanjug

BUSIJE - Patrijarh SPC Porfirije poručio je večeras u Busijama, na obilježavanju Dan sjećanja na sve stradale i prognane Srbe u vojnoj akciji Oluja, da treba da se pomolimo za sve nevino postradale u strašnim avgustovskim danima 1995. godine, ali i za sve postradale prije toga u Hrvatskoj, kao i da ne smijemo zaboraviti, ali da kao hrišćani moramo oprostiti.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

ČITAJ BAGRO GENOCIDNA:
1172. god. piše Helmold von Bosau iz Lübecka nakon svojega putovanja Balkanom: “…zovu se Servi, đavolovi sinovi, bez jarma Božjega, obslužitelji svih prljavština, koji na svojim mjestima na zvjerski način žive, divljiji od životinja.” Helmoldi Presbyteri Chronica slavorum; In: Monumenta Germanica Historica, Scriptorum tomus XXI, Hannoverae MDCCCLXVIIII

toljagaragibova666

ZA BiH PRAVOSLAVNE GENOCIDASE KOJI SE VABE NA IZMISLJENO IME SRBI:
Konstantin Nenadović, Kojekude Srbijo: Beč 1883.g. :
Od oti ženskinja bez razlike stanja i mladosti, Turci birali su najbolje i najlepše Srbkinje koje su im se dopadale pa su s njima pod ladnicima, ladovitim grmovima, i lisnatim šumarcima, ležali, valjali se, grljili i javno na sramotu pred očevima, bračom i muževima, sa nesrećnim Srbkinjama blud u sred belog dana provodili. Ovakva grozna tiranija Turska po svoj jadnoj Srbiji vekovima carstvovala je.

toljagaragibova666

Kakav divan dan. Velicanstvena proslava vremenske nepogode u Kninu tek sto je pocela kad stize divno priopcenje o odapecu Lažanjskog, fasistickog smeca s gutavim licem. Halleluja brother, halleluja!

toljagaragibova666

Tako je pope, da ne zaboravite sta vas moze snaci ako se ponovo odlucite da jedete govna.

Aco.bc33

Srpska Pravoslavna Crkva - vjerska organizacija koja politikom opraštanja neprijatelju vijekovima uspješno podvodi sopstveni narod pod tuđi nož. Kada ćete početi da vodite takvu politiku koja će biti u svrsi buduće zaštite svog naroda?

Odgovor
toljagaragibova666

Kakva vjerska organizacija boktejebo? Obicna sekta sa naci-fasistickim predznakom.