Petković: Trojica mladića pretučena samo zato što su Srbi

Srna

​BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da su trojica srpskih mladića napadnuta i pretučena kod administrativnog prelaza Brnjak samo zato što su Srbi i istakao da odgovornost za ovaj incident snosi premijer samoproglašenog Kosova Aljbin Kurti.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

John doe

dobili su po nosu jer su se qrcili,zasto i drugi pravoslavci s kosova nisu pretuceni ako se zato dobijaju batine..naucicete vi postovati zemlje u kojima zivite

toljagaragibova666

Odveli ih na sigurno mjesto
I tamo složno i u dubokom miru
Popušili maru sve po pravilu.
Ajoj, ajoj
Pjevao je grozomorno zbor
Samo nemoj, nemoj po glavi druže plavi.

ugrozeni

"Mi fizičko nasilje, maltretiranje i napad na srpski narod na Kosovu i Metohiji nećemo tolerisati i to svi moraju dobro da shvate", poručio je Petković.
Ako necete tolerisati, zasto se ne branite i da li vi jedete hleb ili slamu? Ako je odobreno teroristima, da smiju da napadaju na neduzni narod, kako moze biti da gradjanima srbije nije dozvoljeno da se brani sa svim raspolozivim sredstvima? Sta rade UN i KFOR, jesu li pohapsili pocinioce zla ili oni misle da je jos uvijek za njih sve mirno i bezbjedno kretanje svih gradjana na KiM.
Nosenje i posjedovanje oruzja na KiM nije dozvoleno za sve gradjane a ne samo za Srbe. Ako teroristi smiju da nose i posjeduju naoruzanje, to mora da vazi i za sve druge, to jest svaki gradjanin mora da smije da se naoruza i sam brani svim raspolozivim sredstvima, kako od terorista tako i od njihovi sticenika i organizatora.
Pljacku, maltretiranje, provuciranje i zamlacivanje, niko nije duzan i obavezan da to trpi. Na KiM je americka demokratija, svi amerikanci smiju da posjeduju naoruzanje i sami da se brane. Ko brze puca, duze zivi, "americka poslovic".

toljagaragibova666

Hau jes no majmune.