Privedena trojica zbog napada na vaterpoliste, pronađen i dres

N.N.

​SPLIT - Policijski službenici Splitske policija jutros su priveli trojicu muškarca koji se dovode u vezu s napadom na vaterpoliste "Crvene zvezde" juče u centru Splita, dok se za dvojicom još traga.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Mackic.LAUS

Odgovor za kapetana GROBARI nikad ne bi bacili svoj sveti grb u smece kao cigani,pa zar nisu cigani i splicani zajedno plakali kao mala djeca kad im je umru najdrazi predsjednik Tito isto su oni sranje samo drugo pakovanje.

Kapetan

Sirotinja ne zna lijepo, kao pravi fan zamoliti za potpisan dres, nego silom i palicama zaskaču ljude u šetnji gradom, ako se ta džungla može nazvati gradom.
Nekad se pjevalo, "nosi mi se bila boja". Sad se izgleda pjeva "nosi mi se crveno-bila boja".
Ako, ako, samo dajte malo ljepše huligani, dajte malo kulturno.

2.gardijskaHVO.Gromovi

Tako ste bjezeli i bacali ''dresove'' i 95 za vrijeme domovinskog rata>

Mackic.LAUS

Ciganske pickice setaju Splitom u klupskim majicama i rade selfi da kad dodju u Beograd mogu da se hvale kako su eto setali u majicama zvijezde po rivi,trebalo je njih namlatiti dobro sto provociraju u sred Splita a sad placu u Beogradu zajedno sa Dacicem ko male pickice sto se nisu potukli ko pravi muskarci dobijes batine,dobijes a ne bacati majicu u smece svog kluba i drzave.

Odgovor
Kapetan

Grobari i Torcida se očito dobro razumiju. Istim jezikom pričaju. Jednima je Njofra bio predsjednik kluba, drugima otac nacije.

Velja

Ako dodjete do imena od ustasa treba da ih objavite pa da vidimo sta mozemo da ucinimo.

Odgovor
2.gardijskaHVO.Gromovi

Da vidite sta mozete da uradite,e moj cedo kako si glup ko brdsko magare gdje si bio 95?