Policija objavila detalje napada na Zvezdine vaterpoliste u Splitu

N.N.

​Policijski službenici PU splitsko-dalmatinske u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Splitu, dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri hrvatska državljanina, dva 25-godišnjaka i jednim 23-godišnjakom.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Gog

Hrvati su se osilili sa pravom jer su kao prgavi uvijek dobro uspjeli da se izvuku. Prvo se sjaranili sa Musolinijem i ,pobili 1.7 milona Srba , Jevreja i nesto ostalih , a onda kad je Musolini izgubijo brze bolje su masovno krenuli kobojagi u partizene, te tako uspjeli da protjeraju a i pobiju 350 hiljada Italijana u Istri.
Ta Dalmacija nikad nije bila Hrvatski dijo.
Srbija treba da se udruzi sa Italijom i da traze reviziju granica komunistike Titove drzave.