Poslanica Bundestaga: Njemačka vodi antisrpsku politiku

Tanjug

KOSOVSKA MITROVICA - Poslanica u njemačkom saveznom parlamentu Sevim Dagdelen izjavila je da, kada se pogleda postupanje Evropske unije prema zemljama Balkana, to podsjeća na "politiku zadnjeg dvorišta", koju su SAD vodile prema Južnoj Americi.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

sasas

Još kada bi se neko pametan sjetio da pomjeri drugo polugodište od marta, dok se situacija sa koronom smiri, pa da djeca idu normalno u školu... I problem je što mnogi profesori i nastavnici zloupotrebljavaju situaciju povodom epidemije i ne dolaze na nastavu pod izgovorom "da se plaše da se ne zaraze" i zbog toga predaju "on line" od kuće. Ma katastrofa jedna.
Zato pomjerite drugo polugodište i neka škola ide normalno. Dosta je više gluposti.