Premijeri Slovenije i Hrvatske se sastaju zbog epidemiološke situacije

Tanjug

LJUBLJANA - U Sloveniji, od 1.793 testiranih na virus korona, 17 je zaraženo, što predstavlja blagi porast u odnosu na juče, kada je bilo 13 novih slučajeva.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

gr

ist zusammengebrochenri su pomrsili konce. oni i dalje furaju corona-laz. sinoc sam bio u ljubljani. Grad pun naroda. nema nikakve distance nista. samo jadni konobari sluze na ogromnoj vrucini pod maskama sto je zahebavanje radnika. Plaze u Kopru puna, Luka puna Tankera i drugih brodova koji prevoze teret. sve normalno. na granicama nema kontrole nikakve ides bez brige a kad slusas medije ili citas covjek bi pomislio da je rat i da su sve veze izmedju drzava pokidane. to je dokaz da politicarima vlada neko drugi koji im daje instrukcije kako da rade..., sve je to mafija. jadan narod