Preminuo Miroslav Lazanski

N.N.

Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski iznenada je preminuo u svojoj 71. godini.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

Kakav divan dan. Velicanstvena proslava OLUJE u Kninu tek sto je pocela kad stize ovo divno priopcenje o odapecu Lažanjskog, fasistickog smeca s gutavim licem. Halleluja brother, halleluja!

toljagaragibova666

Suze mi supak orosise. Jebem li ga mrtva da ga jebem u ona usta gutava! Slovenacko govno je predugo i zivilo sireci mrznju i lazi medju genocidnim nakotom. Jebem li mu sav rod mrtav i ziv sa kevine strane a prije svih tetku Biljanu smrdulju iz Tuzle kao i krepalog tatu slovenca oficircica tzv. jna. Miroslave Lažanjski 💩 jedno neopjevano, jebem te mrtva po sto puta guto gutavi. Poserem ti se na grob dzukelo!!!
Sad je na redu jalovi Maric mrtvu mu majku u usta jebem.

Vucic

VJEČNA MU PAMJAT ! SAUČEŠĆE PORODICI !
ne obraćati pažnju na turske isprdke, to su zaostali praljudi koji su izgubljeni u ovom svetu, sledbenici lažne religije i kuranskih mitova i izmišljotina.

Odgovor
toljagaragibova666

Jebo ti Lažanjski dijete na umoru skotino genocidna!

durmozejnil

Ode stari i dobro vareni i pečeni KOSovac i veliki simpatizer Srbijanskih i bh zločinaca i genocidaša i strastveni navijač i učesnik agresije i okupacije države RBiH!.?

Odgovor
Vucic

Nabijem i tebe zločinca genocidaša propalu usranu tkzv državu BiH i dete ti na kurac!

Odgovor
toljagaragibova666

Crklo govno, mamu mu jebem slovenacku!

Miki.cc28

Izuzetan intelektualac, rodoljub! Nije čudo ako ga Srbi izdajnici pljuju. Jedina greska je sto je prešao u tabor otpadnika Vučića zarad ambasadorskog mjesta u Moskvi.

Odgovor
Vucic

Ma dašta, pa kod koga bi? Kod Đilasa? Nije imao gde osim kod Vučića, isti si kao poturica , nemaš gram mozga. ili i jesi poture............

Odgovor
toljagaragibova666

Jebo ti vucicu Lažanjski krepani dete u dupe bre!!!

dragi411

Ubijen 100%... nekome je smetao

bojan.blcity

I vreme mu je bilo.......jedna od vecih budaletina kod nas Srba.....

Odgovor
Vucic

Jebo ti pasmaterpoturičku!

Odgovor
toljagaragibova666

Jebo ti Lažanjski grob mamin!