Priština izlazi s novom ucjenom: Povucite potjernice, pa dijalog

N.N.

Kosovska ministarka spoljnih poslova Meljiza Haradinaj Stubla izjavila je da predstavnici institucija u Prištini ne bi trebalo da učestvuju u dijalogu sa Beogradom, sve dok srpske vlasti ne povuku potjernice prema pripadnicima bivše Oslobodilačke vojske Kosova, raspisane preko Interpola.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Kosovska ministarka spoljnih poslova Meljiza Haradinaj Stubla, mora da bude uhapsena i privedena, zbog ugrozavanja mira i bezbjednosti drzave Srbije. Srbija ima samo jednog legalnog ministra spoljnih poslova a ona aglumi laznu ministarku spoljih poslova i time kvari ugled srbije, ne postuje drzavni Ustav i cini krivicna djela. Zato pod hitno mora se javi MUP srbije.

ugrozeni

Kosovska ministarka spoljnih poslova Meljiza Haradinaj Stubla, mora prvo da dostavi dosije od 1999 pa sve do danasnjeg dana; gdje je bila i sta je radila. Jos je otvoreno pitanje, odakle joj ta titula ministarke spoljnih poslova? Posle Rezolucije 1244 na Kosovu nema legalnih ministara niti predsjednika ili bilo sta drugo. Legalnu vlast na Kosovu imaju samo UN i KFOR, sve drugo je terorizam i nasilje koje krsi Rezoluciju 1244 i to je krivicno djelo za koje nadlezni moraju da odgovaraju.
U koliko je vladi srbije potreban dijalog, onda moze da ga vodi samo sa predstavnicima UN i KFOR-a. Oni su jedi nadlezni koji mogu da vode legalne dijaloge a prvi dijalog je hapsenje terorista i svih oni koji su prekrsili Ustav srbije.

Svi teroristi i clanovi OVK , UCK i sve druge kriminalne organizacije mogu da vode dijalog samo sa MUP srbije u svaka doba i na to imaju pravo.

Ni jedna vlada u svijetu ne pregovara sa teroristima, nego za njih su nadlezni plicija i vojska drzave, takve gluposti zapadna alijansa namece i prisiljav vladu srbije da joj se klanja i lize joj du+e.
Jedno je za sigurno, rodit ce se novi Car Lazar koji ce da ocisti srbiju od necistoce i grijeha. Posle svake noci dolazi novi dan, koji ponova osvjetljava citavu Srbiju.