Pupovac: Milošević danas u Kninu ništa nije slavio ni legitimizovao

Tanjug

BEOGRAD - Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac rekao je večeras da predstavnik Srba Boris Milošević danas ništa "nije slavio ni legitimizovao" na obilježavanju Oluje u Kninu.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DundjerDangubic

Jednom treba reci istinu,za sva evic je izdao Srbe Tudjmanu da ih protjera,a on da protjera Albance ,pa umjesto njih da naseli Srbe iz je seruckao iz BG,i kalkulisao,i neka je krepao u to da je usao u rat punom snagom ,on je Srbima iz Bosne stavio blokadu na i to znaju,samo lazu sami sebe...Ne treba dalje,dosadno je...To i vrapci znaju...

athos.zeki

Nije govno nego je proljev. Tacno gr, samo isti taj Pupovac nigdje ga nije bilo kad su Nas vodili na informative razgovor I razbijali glave, samo kad treba da pokupiti politicke poene Onda je tu. Dode u Dvor Ali upitali ljude I vidi kako ih ta hrvatska vlast diskriminira I ponizava, kako ih terorise na njihovoj dedovini..... Znas sta gr, jebote Pupovac I Milosevic zajedno u dupe... Grijese kao sto su grijesili I prije Ali nece oni ispastat nego oni tamo sto zive u NDH....

gr

u pravu je covjek lako je popovati iz beograda a oni sto tamo zive ispastaju zbog toga.