Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Radnici GSP u autobusu između dva sjedišta pronašli beživotno tijelo

Radnici GSP u autobusu između dva sjedišta pronašli beživotno tijelo
Foto: N.N. | Radnici GSP u autobusu između dva sedišta pronašli beživotno telo
N.N.

Beživtno tijelo muškarca starog oko 40 godina pronađeno je oko 17 časova u autobusu na Karaburmi.

Majstori su oko 17 sati došli da poprave kvar na autobusu na liniji 95 koji se nalazio u garaži na Karaburmi i našli su beživotno tijelo između dva sjedišta.

"Pretpostavlja se da je on putnik koji je, kada mu je pozlilo, pao između sedišta što niko nije vidio dok autobus nije došao do garaže.

Autobus je zbog kvara isključen iz saobraćaja. Osoblje, koje je došlo da servisira autobus, pronašlo je preminulog čovjeka", kažu iz Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Policija je na licu mjesta i vrši uviđaj.

Mediji navode da je ovo treći slučaj, jer je danas u šumi nadomak beogradskog naselja Kumodraž pronađeno tijelo muškarca starog oko 60 godina, a potom i tijelo NN lica u Košutnjaku.

(b92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Prilika za mlade političare i političarke iz BiH

Marketing tim / 23.01.2020 00:00

U oktobru 2020. godine održaće se lokalni izbori u BiH, a na listama će biti i mlade osobe do 30 godina starosti, sa ili bez prethodnog političkog iskustva. Mlade vidimo kao ključni resurs za kreiranje novih ideja i stvaranje ugodnijeg ambijenta življenja.

Međutim da bi mladi mogli odgovoriti ovom zadatku i ispuniti očekivanja neophodno je da znaju kako funkcionira politički sistem u BiH, kako da zagovaraju nove ideje i stvaraju promjene i na posljetku da su uvezani s drugim mladima sličnih razmišljanja.

Institut za razvoj mladih KULT razvio je poseban program za omladinske političke lidere i liderice pod nazivom UMiDp, a upravo je otvoren poziv za treću generaciju mladih političara/ki ove obuke.

Obuka se sastoji od tri petodnevna modula, koji će se održati u februaru, aprilu i maju. Institut pokriva troškove prijevoza, smještaja i hrane za odabrane polaznike/ce.

U toku 2018. i 2019. g. ovu obuku pohađale su dvije generacije, 43 polaznika/ice iz 28 lokalnih zajednica iz 13 različitih stranaka, registriranih u BiH. Njihova iskustva pogledajte u videu:

Rok za dostavljanje prijava za treću generaciju je do nedjelje, 26. 1. 2020. godine do 23.59 sati, a prijave se dostavljaju isključivo putem online linka: http://mladi.org/myURL/umidp3.

Najčitanije