Rosu upotrijebila suzavac, upućene dodatne jedinice

Agencije

PRIŠTINA - Kosovske policijske snage bacile su suzavac na okupljene građane kod prelaza Brnjak i kod administrativnog punkta Jarinje u opštini Zubin Potok.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

J-lukic

Durmo i toljaga najružniji majmuni od postojanja

Odgovor
toljagaragibova666

Gospoja Lukic sada polako zinite i primite moj blagoslov kroz zvale.🤣🤣🤣

J-lukic

Nemojte to silno naoružanje samo pokazivati radi slikanja. Konačno se treba obračunati i dati do znanja svim majmunima na balkanu

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ Nabodem vas gospoDZo na kozni bajonet. Ojha!

ugrozeni

Uprkos tenzijama koje je izazvala odluka prištinskih vlasti, iz Kfora je saopšteno da je bezbjednosna situacija mirna i stabilna te da su pripadnici Kfora spremni da kao treći bezbjednosni stub, poslije Kosovske policijske službe i EULEKS-a, reaguju ukoliko dođe do narušavanja javnog reda i mira.
Pristinske vlasti ne smiju da postoje i nema legalni pristinskih vlasti. Legalna vlast na KiM-i su samo UN i KFOR (EULEKS). Sve ostalo je terorizam, koji je organizovan od strane SAD i NATO clanica sa EU i Briselom. To sve je nelegalno i neprihvatljivo. Ni jedan gradjanin koji zivi na KiM nije duzan da postuje zakone i propise koji su od strane teroristicke organizacije koju su postavile SAD, NATO, EU i Brisel. To je sve silom nametnuto, nelegalno je i nesmije biti prihvatljivo. Gradjani KiM kao i svi gradjani srbije duzni su i obavezni da postuju propise koji su doneseni od UN i KFOR (EULEks). To su jedini legalni zakoni i propisi koji vaze do ostvarenja mira i bezbjednosti gradjana koji zive na prostoru KiM-e.
Rezolucijom 1244 nije dozvoljeno da postoji granica izmedju KiM i ostalog dijela srbije. To je nelegalno i teroristicko djelo fasista, koji podrzavaju terorizam, naravno za svoje politicke i ekonomske ciljeve.
Ova izjava od strane Kfora zvuci kao slab vic;
" bezbjednosna situacija mirna i stabilna te da su pripadnici Kfora spremni da kao treći bezbjednosni stub, poslije Kosovske policijske službe i EULEKS-a, reaguju ukoliko dođe do narušavanja javnog reda i mira".
Kao prvo, kosovska policijska sluzba je nelegalna. Kako moze biti dozvoljeno da policija postoji, kad je dogovoreno Rezolucijom 1244 da se policija povuce sa KiM-e, koje je i ucinjeno. Nelegalno je postavljati teroriste na KiM kao legalnu policiju. To je posve nelogicno. Ko je to sto mora da postuje nelegalnu policiju? To nepostoji nigdje u svijetu i kaznjivo je.
Drugo, zar nije narusen javni red i mir, ako neko pokusava da pljacka, maltretira, provucira, namece nekakve obaveze putnicima koji se krecu na prostoru KiM-e?
Trece KFOR je duzan i obavezan da pohapsi i razoruza teroriste, obezbijedi slobodno kretanje svim gradjanima na prostoru KiM. Ko to dozvolio da se tablice i oznake na vozilima u opste mijenjaju. Da li su i one diktatori, kao sto je bio pokojni Milosevic, da je morao biti smijenjen? Kome su one smetale i smetaju? Zar to nije teroristicko djelo?
KFOR ne vrsi i nije vrsijo svoje obaveze. Odgovoran je za hiljade ubijeni. stradali i nestali gradjana, koji su stradali posle Rezolucije 1244. To se ne moze pripisati Milosevicu i srbima, jer su oni time pokazali koje zlocin na prostoru KiM a ko je zrtva a vlada srbije to jos i danas dokazuje.
UN , KFOR (Euleks) moraju da napuste teritoriju stbije u najkracem roku a odgovorni za stradanje neduzni gradjana na KiM posle Rezolucije 1244 da se pohapse i privedu na odgovornost.

ilijatoljaga007

šta je ✝đuturume✝ opet jebe kiselina posle krompiraće
🔽

Odgovor
toljagaragibova666

⬆Ilija bajkeru stari supku, ubodem ti majku kurcem u ocnu duplju.

durmozejnil

Jah.
Nema više upljačkane velikosrbijanske fašističkonacističke tkz JNA pa da se prosipa sila po Balkanu!?

Odgovor
ilijatoljaga007

šta je đuturume opet jebe kiselina posle krompiraće

Odgovor
J-lukic

Što se javljaš iz zoo vrta gubavi majmune

Odgovor
toljagaragibova666

⬆Ilija bajkeru stari supku, ubodem ti majku kurcem u ocnu duplju.