Škoro citirao Tuđmana, otkrio politiku za BiH i od koga će tražiti ratnu odštetu

Tanjug

ZAGREB - Muzičar Miroslav Škoro koji prikuplja potpise za kandidaturu za predstojeće predsjedničke, izbore izjavio da bi i od Srbije i Crne Gore tražio ratnu odštetu, dok bi za BiH imenovao posebnog savjetnika.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

TheDrzavniCinovnik

Sramota je za nas Srpski narod sto Dodik kao polutan ljubi i grli Dragana Covica i HDZ koji svake godine obilaze Blajburg a negiraju nase zrtve u Jasenovcu.

Odgovor
bc5xy9

Avlijaneru da je tvoj hodža Idriz Bešlić išao prošle godine na pomen žrtvama antifašiste i da će ići je javna tajna. Tebi je naravno krivo što se o tome piše odatle je tvoja takva reakcija . Ti odmah o Dodiku hehehe Hebo li te hodža Idriz Bešlić.

IzgubljeniMost

U emisiju Bujica javio se glavni imam u Gunji – Idriz ef. Bešić, koji svake godine, pa tako i ove, ide na Bleiburg.

„Za nas je Bleiburg najveća grobnica muslimana u Europi, veća i od Srebrenice! Na Bleiburgu je stradalo 50 tisuća ljudi islamske vjeroispovijesti. Na komemoraciju idem sa dr. Zlatkom Hasanbegovićem, danas smo bili zajedno i na polaganju vijenaca palim Bošnjacima u Domovinskom ratu.

Muslimani su za Hrvatsku uvijek dali krv i znoj! Uvijek smo bili tu i uvijek smo tu,“ rekao je efendija Bešić i u ime islamske zajednice osudio radikalno lijeve krugove u Austriji koji prizivaju zabranu komemoracije na Bleiburgu

Odgovor
TheDrzavniCinovnik

Kockasti,mars u pizdu materinu idi kod svojih ustasa i Plenkovica pa tamo komentarisi

Odgovor
np63

Zaboravio si samo izjaviti da Hrvatsko cvijece, Hrvati slabo zalivaju i da je to razlog zbog kojeg ste prestali cvjetati od kada su Hrvati ostvarili svoj cilj.

Odgovor
bc5xy9

TheDrzavniCinovnik
Srpasti krivo ti je što se javno to kaže zato mars u pizdu materinu idi kod svojih ustasa Plenkovica i hodže Idriza Bešlića pa tamo komentarisi

Odgovor
Pop

"Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ne zato sto se ničega ne boje, nego zato sto se ničega ne stide" Pametnom dosta!

marko.blcity

To je sranje samom sebi u usta Skoro zbog izbora jer narod je stoka sitnih zuba pa ce u to i povjerovat , rekao predsjednik Tudjman , ali ne bi bilo lose da to moze da se uradi da to sve plati srbijanski agresor kao i SNSD!

trustrasintastas

I poslije ustase, ustasa!