Smijenjen Vladimir Leposavić

N.N.

Ministar ljudskih i manjinskih prava Crne Gore Vladimir Leposavić je smijenjen.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

Neno Mihailovicu jebem ti mrtvu nenu, mater, kao i svu celjad po kuci sto imas! Kreni sta cekas jebo ti svoju djecu blago retardiranu!!!

Odgovor
Miki.cc28

Tvoj komentar opredjeljuje tebe kao retardiranog poturicu kphi se stidi što su mu preci slavili slavu i govorili srpski. Sad si postao šizofreni mrzitelj svojih bioloških predaka. U bijedi svog pilećeg mozga crkni pišući komentare protiv svog naroda.

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ Supcino, jebem li ti post i slavu i sve one u kuci koji ti je slave.
Turski genetski otpadu, nisu moji preci 400 i kusur godina setali opanke oko kuce no tvoji. Nas genetski kod je sacuvan za razliku od vaseg. Mrs glodaru genocidni, mrs!

toljagaragibova666

Ode coravi supak, mamin mu grob jebem!

durmozejnil

Čestitke Crnoj Gori i većini Crnogoraca pravoslavaca na čelu sa predsjednikom Đukanovićem.
Srbija i većina njenog naroda Srba pravoslavaca (ali i bh entitet Republika srpska i većina Bošnjaka pravoslavci u Bosni i Hercegovini) treba da se ugledaju na Crnu Goru i većinu njenog naroda Crnogoraca pravoslavaca.

Odgovor
Miki.cc28

Srbi muslimani, koje je Tito proglasio nacijom 1974., danas su tzv. Bošnjaci. Većina čestitih Bošnjaka zna da su najveći zlotvori i genocidaši oni što u Hagu dijele pravdu, tj. Zapadna alijansa. Kao što su se Bošnjaci odrekli svojih bioloških predaka, to isto danas čine i Crnogorci, čineći izdaju u svakom pogledu, pa i u izmišljenom genocidu. Zločin jeste, ali genocid nije.