Srbija razočarana učešćem izraelskih aviona u obilježavanju "Oluje"

Tanjug

TEL AVIV - Srbija je duboko razočarana zbog učešća izraelskih pilota i borbenih aviona u obilježavanju operacije "Oluja" u Hrvatskoj, izjavio je danas ambasador Srbije u Izraelu Milutin Stanojević za "Tajms of Izrael".

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

BL_mrkonjic

Pa kako nece bit I razocarani od "velike Srbije" dobili nikad Manu.

trump

Imali iko da se ne sprda sa ovim Srbima. Ali Srbi opet glavom kroz zid pokusavaju dzaba sto ih boli glava. Budali je more do koljana

Sprinter

U srbiji o tome se suti,suti se o ima Sajmiste i Banjica u kojoj je ubijeno vise zidova nego u govorim na osnovu istrazivanja i pisanih tragova..Srbija je bila prva drzava u Europi JUDENFREI.(oslobodena od zidova)Taj dogadaj obavijestili su telegramom lično Hitlera..Tu svoju sramotu danas Srbija presucuje!

Sprinter

A šta treba, pa vi ste židove pobili u prvom i drugom svjetskom ratu i sada kukate što HR ostaruje saradnju sa Izraelom! Tako vam i treba kad' ste fašisti! Ulizujete se Izraelu i pokušavate kreirati nove odnose, a dobro jevreji znaju koliko ste vi zao narod!

Blackson

Kad ćete vi gospodo političari shvatiti da ste vi krivi za to . Da ste vi narodu obećavali i strašili ih od novih pokolja dali narodu oružje da se ograde od komšija. I da na kraju faktički okupirali sami sebe i dio zemlje koja je priznata . I na kraju da svaka armija ide da oslobodi te okupirane teritorije . Narod pošto je već bio zastrašen od takve vaše politike pobjegao ispred te armije. Itd...

Aco.bc33

Svako se okrece tamo odakle novac kapa.

Janko

ama to Izrael slavi što su ih se ustaše naklali, pa neka ih se opet nakolju ako bude prilike , zabole me k