Ex -Yu

Srbin ubijen u Londonu, sumnja se da ga je sa zgrade gurnula ljubavnica

Srbin ubijen u Londonu, sumnja se da ga je sa zgrade gurnula ljubavnica
Foto: Screenshot/The Sun | Srbin ubijen u Londonu, sumnja se da ga je ubila ljubavnica iz Litvanije

Srbin koji je juče ubijen u Londonu, kada ga je sa šestog sprata zgrade u severnom dijelu grada gurnula jedna ženska osoba koja je kasnije uhapšena, je Igor M. (34), Subotičanin koji je u Velikoj Britaniji živio i radio od 2016. godine.

Ove nezvanične informacije za "Blic" je potvrdila i majka stradalog muškaraca.

"Moj sin je radio četiri godine kao menadžer u hotelijerstvu. Jedino što mogu da kažem jeste da u našoj zemlji, u Srbiji, treba učiniti sve da nam deca ne odlaze", rekla je majka M. S. M. iz Subotice za "Blic" nakon tragedije u kojoj je njen sin stradao pri padu sa šestog sprata jedne zgrade u Londonu.

Kako saznaje beogradski list, djevojka (28), državljanka Litvanije koja je optužena za njegovu smrt, je uhapšena.

Majka nastradalog mladića u Londonu iz Subotice, rekla je za "Blic" da ne može ništa da komentariše, niti želi, jer je tragedija koja se dogodila za nju isključivo porodična stvar. Prema njenim riječima, istraga je još uvijek u toku, a jedino što ona zna su informacije koje je pročitala u medijima.

O stradanju muškaraca pisao je "Daily Mail", koji je naveo da je žena viđena kako plače i vrišti pored tijela muškarca nekoliko trenutaka nakon što je on pao sa šestog sprata. Ona je poznavala žrtvu i uhapšena je zbog sumnje da je ubila 33-godišnjeg muškarac čiji identitet nije saopšten. Tragedija se dogodila juče poslije podne u Sjevernom Finčliju, naselju u sjevernom dijelu Londona. Osumnjičena će ostati u pritvoru dok policija ne utvrdi šta se dogodilo. Svjedoci su na mjestu događaja vidjeli osam ili devet policijskih automobila, zajedno sa dva ili tri vozila hitne pomoći. Šokantoj sceni prisutvovalo je nekoliko porodica sa djecom koja su se vraćala iz škole.

"Nisam vidio kako je pao, ali vidio sam ga na zemlji. Nakon otprilike jednog minuta, žena je sišla i počela da plače i vrišti, a neko ju je odveo do ugla da joj pomogne da se smiri. Vidio sam krv po pločniku. Nekome sam dao peškir i on ga je stavio preko tijela. Nisam mogao da spavam cijele noći", rekao je Naik Mohamed (19), radnik u obližnjem frizerskom salonu.

Policija je ostala na mjestu nesreće i čuva ulazna vrata stambenog bloka.

 

"Službenici su u srijedu u 15.20 sati pozvali policijsku stanicu i rekli da je muškarac preminuo na licu mjesta nakon pada sa visine. Čeka se identifikacija žrtve, ali za sada se vjeruje da je 33-godišnjak porijeklom iz istočne Evrope, ali živi u Finčliju. Policija će obavijestiti njegovu porodicu o tome šta se dogodilo", rekao je portparol policije.

On je dodao da je 28-godišnja djevojka, koja je bila na licu mjesta, privedena zbog sumnje da je umiješana u ubistvo.

"Ona je odvedena u londonsku bolnicu gdje su joj sanirane manje povrede, potom je prebačena u policijsku stanicu na sjeveru Londona, gdje se i dalje nalazi", dodao je.

Vjeruje se da je stradali muškarac poznavao djevojku.

"Konsultovani su službenici Specijalističke komande za kriminal. U ovoj fazi istrage, smrt 33-godišnjeg muškarca se tretira kao neobjašnjiva", dodao je on.

Policija je pozvala svjedoke da jave ako bilo šta znaju o ovom slučaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije