Šta je Flige zaista rekao o Karadžiću i Mladiću?

Tanjug

BEOGRAD - Dijelove intervjua Kristofa Fligea, njemačkog sudije Haškog tribunala, koji je nedavno podnio ostavku, prenijeli su brojni mediji.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ManjacaSlavna

Izdati srpske heroje i onda postanes predsjednik pa promjenis misljenje kao prelivoda Dodik pa sad te iste nazivati herojima i dijeliti im odlikovanja moze samo kod glupih Srba.

Fox

Zaista je zastrasujuce sta srbin poput Dodika moze da uradi da bi dosao na vlast,izdati srpske heroje Karadzica i Mladica i zivjeti sa tim svaki boziji dan ali u istoriji Republike Srpske ce ostati upisano za vijeke vijekova ko je izdao srpske heroje da i nasa djeca,unuci citaju o tome u skolskim udzbenicima i prenose tu sramotu porodice Dodik sa koljena na koljeno dok je svijeta.

Starcevica.

Srbi su pomlatili Nijemce u II sv. ratu i to oni nikada ne mogu da zaborave ! Pa naravno da verbalno podržavaju muslimane jer su muslimani vjerno služili Hitlera kao i ustaše , sve ima na youtube a i zna se iz istorije , mada danas njemački narod ne može da smisli muslimane kao i ranije , to Vlada Njemačke potencira mržnju prema Srbima a Hrvate su smatrali močvarnim ljudima
Alija Izetbegovic - former Hitler's SS officer
Alija Izetbegovic 1st Muslim President of Bosnia and Herzegovina (1992-2000)was former Hitler's SS officer during World War II President of Bosnia Nazi SS Handschar Division was supported by USA government Алија Изетбеговић бивши Хитлеров војник дивизија СС-а Ханџар

Odgovor
Starcevica

Da li su nam Njemci,Hrvati,Bosnjaci krivi sto su srpski heroji u Hagu ili je za to kriv Milorad Dodik i Boris Tadic?

Starcevica

Nebitno sta je rekao svabo,bitno je da je Milorad Dodik za generala Ratka Mladica i ana Karadzica rekao da su ratni zlocinci i da su osramotili srpski narod i pocinili genocid u Srebrenici dokaze za to pogledajte na YouTube.