Šta je Makron ustvari poručio Prištini i Evropi?

Tanjug

BEOGRAD - Posjeta Emanuela Makrona Srbiji već je ocijenjena kao izuzetno značajna, kao posjeta koja je najavila veliku promjenu u francuskoj politici prema Srbiji i istovremeno na neki način podigla samopoštovanje i zemlji i narodu frustriranim stalnim pritiscima, optužbama i ucjenama sa Zapada, ali, kada se razgrnu emocije, poruka koja se izdvaja među onima koje je direktno i samom svojom posjetom poslao francuski predsjednik je - poruka upućena Prištini, piše Tanjug.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Za Kosovo nije potrebna nikakva borba. Ujedinjenim nacijama dato je Kosovo na privremenu upravu, sa ciljem da pohapsi teroriste na podrucju Kosova, posto se to smatralo, da to Milosevic radi brutalno i protivzakonito. Nazalost UN ni nakon 20 godina nisu uhapsile nijednog teroristu. Amerika ih jos nagrdjuje sa titulama; predsjednika, ministra i drugim glupostima.
Doslo je vrijeme, da UN-e, kako su privremenu vlast dobile, tako i da vrate, pregovorima i mirnim putem. Borbom u 21. vijeku, voditi borbu za svoju vlastitu teritoriju, protiv UN-.a, to bi bila borba protiv, umno poremeceni naroda, koji su bez svakog zdravog ljudskog razuma.