Supruga Srpčanina pretučenog u Hrvatskoj: Policiju nisu zanimali detalji

N.N.

Saša Vukojević (30), Srbin s austrijskim državljanstvom koji je brutalno pretučen u srijedu oko 19 sati na ljetovanju u Baškoj Vodi u Hrvatkoj, juče se sa porodicom vratio kući u gradić nedaleko od Linca.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

nikodim.bogalj

⬆ Otvorit ce Hrvati ponovo u jednom malom ali lijepom mjestu na lijevoj obali Save rehabilitacioni centar za stoku sitnog zuba. Vazdusna banja ce da se ponovo gradi kod one velike topole na desnoj strani. Turizam ne smije da trpi a i glodara se nakotilo pa da se malo odmore i nadisu cistog Zyklona. Kazu da je dobar protiv COVID-19
Sajo vlasinar i Ilija govnar imaju prednost prilikom dolaska na rehabilitaciju. Okot obavezno da povedu jer za njih ima specijalna ponuda kod jednog novog cika Maxa.

np63

Ustase su ustase..

DundjerDangubic

A vezivanje zastava aaa...

safet.gurbet

Ni mi Bosnjaci vise ne idemo u HR a sta ce on tamo, jeßo zenu, zena voli skoro svako musko??

Odgovor
nikodim.bogalj

⬆Jebo ti sebi botino tamo u D ili A okot rodjeni a ja ti jebem mamin parastos.