Švajcarski list: Vučićeva "nesvrstanost" - vakcine sa svih strana

Tanjug

BON - Ponuda vakcina sa Istoka i Zapada u Srbiji, za predsjednika Aleksandra Vučiča je dobrodošla prilika da demonstrira Srbima korist od svojih odnosa sa moćim prijateljima u Moskvi i Pekingu, piše "Noje cirher cajtung".

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DundjerDangubic

NATO put,EUput,Titin put,integracije,evropska porodica...

ragibtoljaga666supak.Mujo

Ja sam primio u Beogradu ali im isto mislim ko i prije i to sad jos i gore ali to nikad necu javno reci. Allah DZ S je porucio da sve treba iskoristit pa ako treba popljuvat i samog Allaha DZ S ako se to mora ako je to u korist muslimana jer sam Dragi Allah DZ S zna da to mi cinimo da spasimo islam i muslimana pa ce nam nekad dat da zivimo super dobro! Babo Alija je sam napisao u svojoj knjizi da nije bitno koliko ce nas otici Allahu DZ S vec je bitno da se odrzi islam kao vjera i nauka jedna jedina prava i cista.

ilijatoljaga007

- ma ¡eßo to, ba, mukte je mukte.. ajmo hapa hapica
kae sadaklisultan Živko na telgramu

Odgovor
ragibtoljaga666supak.Mujo

Bitno je samo da vas iskoristimo a sa zada cemo kao i uvjek. hihihihi