U Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu prijeteće poruke na autima sa srpskim tablicama

Tanjug

KOSOVSKA MITROVICA - Na automobilima u Kosovskoj Mitrovici i u Zvečanu, uglavnom onim sa srpskim registarskim tablicama, ovog jutra su osvanule prijeteće poruke uvredljivog sadržaja u vidu odštampanih probnih kosovskih tablica, a kojima se poziva na to da se te tablice ne uzimaju.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Nije potrebno nikakvo pozivanje da se nelegalne registarske tablice uzimlju i placaju. To se razumije samo od sebe. Postavljanje lazni tablica je krivicno djelo i svako ko ih postavi ucinio je krivicno djelo. Kosovo je Srbija, Srbija je pravna i suverena drzava, ima svoj Ustav koji svi gradjani moraju da ga postuju bez obzira na vjeru i porijeklo. U slucaju, da neko nekoga prisiljava, da mora da kupi i postavi nelegalne registarske tablice, prisiljeni mora pod hitno, to da obavijesti UN i KFOR a oni su duzni i obavezni da zastite, svakog gradjanina na KiM od terorizma, pljacke i nasilja i obezbjede slobodu kretanja svakom gradjaninu. U koliko UN i KFOR nece da zastite, uhapse teroristu i razbojnika, onda pod hitno moraju da napuste teritoriju srbije. Terorisani gradjani moraju u tom slucaju da informisu bezbjednosne snage srbije, koje su obavezne da zastite svakog gradjanina na teritoriji srbije u skladu sa Ustavom srbije.
Preporuka nekome da ne cini krivicno djelo, to je dobronamjera i zato treba reci hvala.

athos.zeki

samo napred siptari ne zaboravite kako ste bezali a ti Balijaneros John nemoj da lupas nisu ti ovo Markale i podmecanje te prebacivanje krivice na Srbe bas kao i Srebrenica .... Naucili siptari lekciju od balijanerosa pa bi i Racak da proguraju kao i ta jebene Srebrenica a sve zene, deca i starci prebaceni autobusima gde su hteli a "veliki" ratnici se igrali rata pa dobili po pi...i pa onda izmislili neki toboze genocid a nemaju pojima i definiciju genocida samo neka se lupa ....

Odgovor
ilijatoljaga007

18.7‰ bivše behe

Odgovor
toljagaragibova666

Ilija, tebi i Athosu jebem grah od majcinih vam kostiju. Taj rad bagro i olosu..

John doe

pa proslo je vrijeme bajki i srbijanskih lopovluka,i malo dijete zna da to tzv srbi sami sebi podmecu nebi li sto vise optuzili republiku kosovo

Odgovor
ilijatoljaga007

18.7‰ bivše behe

Odgovor
toljagaragibova666

Ilija jebem li ti corbu od majcinih ti svjezih kostiju.