Ex -Yu

Vidio da se nema gdje parkirati pa izbušio svima gume i odvezao se

Vidio da se nema gdje parkirati pa izbušio svima gume i odvezao se
Foto: Pixabay/Ilustracija | Vidio da se nema gdje parkirati pa izbušio svima gume i odvezao se
N.N.

ZAGREB - Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje krivičnog djela oštećenje tuđe stvari.

Naime, policija sumnja da je osumnjičeni 14. decembra 2019. godine nešto prije 23 časa došao na privatni dio dvorišta stanara zgrade u Zagrebu u Šubićevoj ulici s namjerom da parkira svoj automobil, vidio da je u istom parkirano više automobila različitih registarskih oznaka, odnosno da vozila nisu sa područja grada Zagreba te da se nema gdje parkirati.

Tada je stao svojim automobilom pored drveta, svjestan da je na taj način zagradio nekoliko automobila koji su bili uredno parkirani na obilježenim parking-mjestima da bi potom otišao. Nakon desetak minuta vratio se u dvorište i prikladnim alatom, najvjerovatnije odvijačem, izbušio gume na automobilima, a onda se odvezao vozilom iz tog dvorišta.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, Opštinskom državnom tužilaštvu u Zagrebu dostavljena je krivična prijava protiv 45-godišnjaka, saopštili su iz zagrebačke policije.

(Index.hr)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije